ChocoScope

ChocoScope
Şekerleme, kakao ve çikolata uygulamaları için tasarlanmıştır. ChocoScope, 220 mm ıslak uzunluğa ve temizlemesi kolay koruma borusuna sahip, şekerleme, kakao ve çikolata uygulamaları için tasarlanmış özel bir probtur. Laboratuvar ve üretim ortamlarına uygundur. İçinde endoskopik optik bulunan koruma tüpü doğrudan prosese yerleştirilebilir. Parçacık boyutu ve şekli bilgisi görüntü analizi yoluyla çıkarılabilir. Kurulum noktasına bağlı olarak çok sayıda proses konnektörü mevcuttur.

Partikül Ölçüm Aralığı: 2- 320 µm
Çalışma Sıcaklık Aralığı: -10 – 130°C
Ortam Sıcaklık Aralığı: 0 – 40°C
Çalışma BAsınç Aralığı: 0 – 10 bar
Koruma Sınıfı: IP 65

Döküman